Adatvédelem

A Vállalkozói Portál használata során, annak látogatóit, felhasználóit érintő adatvédelmi irányelvek.
A Felhasználók által a portál használata során megadott személyes adatok a mindenkori törvényes előírások betartásával kerülnek kezelésre, azok harmadik fél számára nem adhatók át, és kizárólag a szolgáltatás működtetéséhez szükséges mértékben használhatók fel. A Vállalkozói Portál használata során személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe. Egyfelől az internetes kapcsolat során az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben. Másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a portál használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vagy hírlevelünkre kíván feliratkozni.

Az Ön adatait, amelyek a portál látogatása során kerülnek kezelésünkbe, a tartalomszolgáltató nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a portál látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szerver üzemeltetőjénél keletkeznek. A portál látogatási statisztikájának rendszeres mérését a tartalomszolgáltató maga végzi.

Az internetes ügyfélszolgálatunkon kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink férnek hozzá, mégpedig csak a feladatuk ellátásához, az Ön kérdésének, észrevételének megválaszolásához feltétlenül szükséges mértékben.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja.